australienplugg.blogg.se

Här kan du läsa om vår studietid i Australien!

Last day in Rocky

Publicerad 2017-10-21 08:36:42 i Allmänt,

I söndags (15/10) så var det farväl-gym på eftermiddagen med massa vänner vi träffat på gymmet. Kul, men väldigt sorgligt att säga hejdå. Jag (trots några fåtal (...) drinkar på lördagen) lyckades slå det nuvarande rekordet på gymmets 'score board' för benböj. 
På kvällen så packades det förfullt, och vi vinkade av vänner löpande under kvällen. Väldigt sorgligt. Vi fick även äran att säga hej då till en av de större ormarna som hade letat sig ner från taket. Jag var nog mer nöjd än Karin som mötte denna på väg till tvättstugan.
Bye bye Jardine Jaguars (vår byggnad)
På måndag morgon (16/10) så fick vi skjuts av snälla Cameron till tågstationen vid 06:30. Tåget började rulla 07:10 och alla var väldigt trötta. Tågresan gick smidigt och alla sov till och från till! Vid 15:30 kom vi fram till Brisbane, och vi hade ganska lite packning... Men det viktigaste kom med ändå - sombreron!
 
Vi bokade en natt på 'Chill backpackers' hostel. När vi kom dit så kastade vi in all vår packning och gick in till stan för att handla lite mat. 
 Efter att vi käkat och power-napat så mötte vi upp en vän till Karin och hans vän för en "lugn kväll" som slutade med drinkar, dans och lite break dance...
 
Mer bilder och uppdateringar kommer strax!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela