australienplugg.blogg.se

Här kan du läsa om vår studietid i Australien!

Kanot!

Publicerad 2017-09-09 15:01:00 i Allmänt,

TJENA. I fredags var det alltså dags för en heldag med kanot. David, vår lärare, kom och hämtade upp oss med buss på campus på morgonen, och sedan åkte vi förbi hans hus uppe i Yeppoon för att hämta upp alla kanoter. Han hade en skaplig utsikt från sitt hus... Efter att vi plockat upp alla kanoter åkte vi till Byefield. Vi fick först "värma upp" lite innan vi begav oss ut på några timmars paddlande. Miljön var helt otrolig, och jag låter helt enkelt bilderna tala för sig själva. Har snott alla bilder som är tagna i vattnet av den enda personen som vågade ta med sig mobilen ut på vattnet. 

(Upptaterad med bilder den 12 september)
Utsikten från lärarens hus...
Efter cirka 30-60 min körning var vi framme..
  • Flytvästar på!
  • Paddel fixad
  • Mat för dagen utdelad.
    (För oss innebar det nötter, torkad frukt, två glutenfria mackor med en skinkskiva och ett äpple. Tur matvraken hade laddat med lite extra matsäck^^)
  • Och (viktitgast av allt) "survivor position" uppvisad! ;)
--> Dags för foto! =D
..följt av lite hopp och lek!
Jag och Karin fick inte "hoppa och leka" tillsammans. Men efter lekstunden återförenades Lady och Luffsen och lekte lyckliga i sin samvaro den resterande delen av dagen <3
 
Idag (lördag) så har Karin pluggat och jag åkte till Yeppoon och hängde på stranden hela dagen med 4 tjejer från korridoren. Det var jätteskönt att sola, bada, snacka lite skit och komma iväg från campus lite. Vi låg allihopa och halvslumrade och lyssnade på vågorna, väldigt skönt! Vi tog bussen tillbaka strax efter 15, och vi stannade på en matbutik i närheten och köpte med oss glass hem. Så ikväll har jag (efter 1 timmes plugg) tagit det lugnt och ätit glass med några i korridoren. 
 
Imorgon (söndag) blir det förmodligen stranden igen, skolan erbjuder gratis buss fram och tillbaka till Yeppoon, så får nog passa på. 
 
/Julia

Kommentarer

Postat av: Astrid

Publicerad 2017-09-09 18:44:38

Härligt. Vi har vandrat i Grövelsjön allt utom vädret var toppen

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela