australienplugg.blogg.se

Här kan du läsa om vår studietid i Australien!

It's time for a group assignment!

Publicerad 2017-09-12 02:43:00 i Allmänt,

Då har det börja närma sig ett slut på vår kurs i förändringsledning. Eller ja, vi har fortfarande 2 av 3 "assignments" kvar.. MEN vi har iaf börjat med vår sista uppgift, vilken är en gruppuppgift, OCH gissa vilka som har lyckats lite fint med att få vara tillsammans. Vi har! Man ska egentligen vara 3, men med lite charm (läs envishet, eller "slump"..), har vi lyckats med att få göra den själva. Part A (lägger in en bild på uppgiftsbeskrivningen nedan) är en skriftlig del där vi bland annat ska genomföra en intervju med en ledare. Part B är en presentation, som vår lärare gör en väldigt "big deal" om. Haha, vi har bland annat haft en övning i att våga göra sin röst hörd i klassrummet. Tor vi i Sverige ligger lite före på denna front.. 
 
Jag har varit lite frånvarande för ett tag pga massa inlämningar som jag tampats med i sista stund. Ovanligt va mamma och pappa? (tidsoptimisten) Men nu är jag på banan igen! 
 
Igår genomförde iaf jag och Julia vår första intervu med vår tänkta ledare. Vi har valt att undersöka den förändring som just nu pågår på campus, och vår valda ledare är därmed Mark som är den nya managern för Capricornia College (namnet på vårt campus). En väldigt intressant pratstund som gav oss isikt i en väldigt stor förändring som pågår här just i detta nu. Efter intervjun satte vi oss ner tillsammans och strukturerade upp ett potentiellt upplägg för rapporten. Tanken med detta är att vi skall gå igenom detta med vår lärare idag efter lektionen. Så ja, vi är på lektionen idag (läs närvarande, Julia kodar och jag bloggar) ;) 
 
Ok, nu ska jag sluta babbla och fokusera på läreren.. 
Pöss och kläm! /Karin
Beskrivning av assignment 3 - Förändringsledning
 

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2017-09-12 17:14:43

Haha jätte ovanligt. Stor kram😍 mamma Schön

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela