australienplugg.blogg.se

Här kan du läsa om vår studietid i Australien!

ROAD TRIP DAY 1

Publicerad 2017-10-29 08:54:24 i Allmänt,

Då var det dags att hämta upp vår lilla pärla! Vi vaknade upp runt 09 på tisdagen på hostelet, och tog en uber till 'Wicked Campers' för att plocka upp våra campervans! När vi hämtat upp bilarna körde vi upp mot Noosa! 
Alla deras vans har unika "målningar" med ytterst charmiga budskap.
 
Väl framme i Nosa stannade vi till på en strand bredvid surfingklubben. Där på parkeringsplatsen började Karin prata med en herre. För att göra en lång historia kort, så frågade Karin denna man om vi kunde få låna hans dusch. Vi hakade på honom till hans hus (se bild nedan) för att få duscha. Denna man, vid namn Creg, lämnade huset till oss och drog ner tillbaka till surfingklubben. "Tjejer, låser ni om ni lämnar huset." Snacka om gästfrihet! Efter att vi hade duschat kom även Iris och Kelly, och vi alla passade på att ordna upp i våra bilar.
Därefter tog vi en tur för att handla lite mat. Julia passade på att köra vänstertrafik för första gången. Hon klarade det galant!
Haha, Iris och Kelly kan ha backat lite fel när vi skulle iväg.. 
 Lite senare drog vi ner till surfingklubben för att möta upp Creg. Där råkade det bli en flaska rött.
Vi blev även bjudna på middag efteråt <3
Det var i korta drag vår första dag på vår campingtur. Och ja.. Creg hade 2 bäddsoffor och ett gästrum, så det hela slutade med att vi fick sova där. Haha, bortskämda backpackers..
Natti natti =)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela