australienplugg.blogg.se

Här kan du läsa om vår studietid i Australien!

Lets play some Rugby - Hey!

Publicerad 2017-07-13 15:14:21 i Allmänt,

Personligen känner jag att jag (Karin) kanske borde ha sett en match innan vi spelade. Eller iaf, läst på lite om reglerna. Men man lär sig av sina misstag har jag hört.. Vi dog iaf inte. Vi bröt inte heller något ben eller skrapade upp några köttsår. Grabbarna var ganska snälla mot oss trots allt. Även om jag inte var helt till freds med frasen "vi är snälla mot er tjejer". Anledningen till att vi spelade var (som jag tidigare nämnt) att en stor rugbymatch skulle spelas senare på kvällen (State of Origin). Hela denna dagen sprang iväg! Gym på förmiddagen, lunch (se bild), rugby, lektion, lite plugg i biblioteket följt av häng i "the JCR" där vi kikade på matchen. Observera att jag på gymmet insåg att deras bänkpress är sned! Haha, pratade med några som jobbar där, och ingen av dem (eller någon annan) hade märkt det tidigare. Mycket lustigt enligt mig! (Just fun facts)
 
Efter matchen stannade vi kvar i den lokalen (JCR), spelade lite biljard, bordtennis och beer pong. Eller ja, det var väl mest jag som gjorde de alkoholfria alternativen och mer Julia som körde beer pong (hehe). Jag har tagit sömntabletter de två senaste nätterna för att kunna sova, så jag avstod från alkoholen. Känner mig typ som en ny männsika! 
 
Det var lite smått och gott! Nedan följer lite bilder på gårdagen. Lägg extra märke till skärmdumpen som jag gjort på en film från vår egen rugbymatch. Låt oss säga att Julia fick till en, minst sagt, roande tackling på mig..
 
Haha, nu måste jag sluta skriva innan nattens tablett börjar verka.
 
Pöss och kläm! /Karin
 
Rugby during the day
State of Origin
Jag är ofta inte kräsen gällande mat. Men här gick fan en gräns!
 

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2017-07-13 19:16:05

Vad var det för käk såg ut som en blandning mellan falukorv och isterband. Kram mamma Dchön

Svar: Ja a du mamma. Jag har ingen aning! xD
australienplugg.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela