australienplugg.blogg.se

Här kan du läsa om vår studietid i Australien!

Gym, plugg och en barbie

Publicerad 2017-07-23 12:17:56 i Allmänt,

Jepp! Det förklarar helgen ganska bra. Lördagen bestod till störst del av gym och plugg. Målet med denna helg var dock att få klart vår inlämningsuppgift i Enviromental Economics, det gick sådär.. Vi fattar fortfarande inte riktigt vad det är vi ska göra (haha). Observera att Austalienarna (som bör behärska språket) inte heller fattar vad vi ska göra. Så vi får helt enkelt vänta tills lektionen i morgon och fråga läraren. 
 
På gymmet blev det axlar och vader. Vårat senaste benpass drog ut på tiden, så vi skippade vader i torsdags och gjorde det på lördagen istället.  Angående axelbiten så kändes det riktigt bra i militärpressen, så ändrade mina planer lite och började passet med några set på 40 kg (#nöjd!) Är dock lite skeptisk till om stången verkligen väger 20 kg, men vi säger så ;) 
 
Gårdagskvällen avslutades nere i det vi kallar för JCR (typ vårt uppehållsrum). Blev lite biljard, drinking games (för Julia, mormor var nykter i vanlig ordning) och pingis. OBSERVERA att Julia självmant kom fram till mig och sa att hon ville spela pingis. SCORE!! :D Det går framåt pappa Lars ;) Julia kan även ha lurat i grabbarna att hon var "a profesional break dancer". De gick på det tills att hon skulle till att visa upp sina skills (haha).
 
Idag, söndag, har vi varit otroligt lata! Typ bara sovit och ätit. Middagen betstod av en BBQ här på innergården (australienarna kallar det barbie) som ni kommer se några bilder från nedan. Det var vår helg i korthet i ord, här kommer lite kompletterande "strö"-bilder. 
 
Pöss och kläm! /Karin
Låt oss säga att vi gillar våra strumpor xD (Det var en "kall" morgon)
Större delen av utegymmet (nedan). Best place to be! <3
BBQ with the res new manager

Kommentarer

Postat av: Astrid

Publicerad 2017-07-23 12:30:20

Spännande maträtter. Bra med varannan vatten då ni kommer till drinkarna:):)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela