australienplugg.blogg.se

Här kan du läsa om vår studietid i Australien!

En lektion blev shopping i Stockland

Publicerad 2017-07-10 14:49:38 i Allmänt,

Efter en väldigt slapp morgon begav vi oss mot skolan för vår första lektion. Enviromental Economics stod på schemat, men ingen lärare dök dock upp. Han var tydligen inte här denna vecka (hmm..). Vi begav oss därmed tillbaka mot campus och beslutade oss för att ta bussen in till ett köpcenter (Stockland). Julia var på jakt efter en kudde och mysbyxor, och jag efter ett riktigt täcke (man får endast en filt på rummen). Bussbiljetten gick på cirka 10 kr. Såå billigt! Det gillar vi! 
 
Väl på plats på Stockland fastnade vi i en klädbutik. Vi är på jakt efter vinröda kläder till State of origin. State of origin är en match där de bästa rugbyspelarna från Queensland (the state where we live) möter de bästa från New South Wales. Matchen visas på kvällen, och vi ska tydligen spela "på skoj" på dagen. Joel (en av våra faddrar) har lovat att vi inte kommer bli nedslagna på planen. Vi får se hur det slutar..
 
Det visade sig att butiken stängde klockan 17:00 (vi kom dit strax efter 16), och att det endast är torsdagar som de har kvällsöppet. Vi gick därmed vidare till K Mart, typ Australiens svar på Albert och Herbert (en butik vi har i hälsingland) eller typ Rusta. Dom stängde nämligen lite senare, så vi kunde gå dit och handla lite i alla fall. 
 
Dagens inköp
Julia hittade sin kära kudde, ett par mysbyxor, en filt att ha som överkast och lite annat småkrams. Själv hittade jag en stor vinröd clollegetröja (har en känsla av att jag kommer bo i den), ett täcke, en volleyboll (soooo happy!!), ett par träningsshorts och FRAMFÖRALLT(!) mina efterlängtade chips (åt dem när jag var här 2014).
 
Vår shoppingrunda slutade dock lite tokigt med att vi hade missat den sista bussen (ooops..). Sagan slutade dock lyckligt med att Joel kom och hämtade oss. Rastlösa som vi är roade vi oss i kundvagnar under tiden. Ni kan se några fina bilder på det här nedan (hehe). Pöss och kläm! /Karin
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela